Vágólapra másolva!
Továbbra is Tatán edzőtáborozik a magyar nőikézilabda-válogatott, amelynek 16-os keretét csütörtökön kijelölte Mocsai Lajos. Az együttes a tervek szerint hétfőn repülne Olaszországba, ám a helyi légiforgalmi dolgozók sztrákja miatt előfordulhat, hogy módosítani kell az eredeti elképzelésen.

Kedd óta Tatán edzőtáborozik a jövő héten kezdődő világbajnokságra készülő magyar nőikézilabda-válogatott. Mocsai Lajos csütörtökön kijelölte 16-os utazó keretét, ám várhatóan csak 15-öt nevez be, egy játékos helyét pedig fenntartja arra az esetre, ha sérülés módosítani kellene elképzelésein.

A csapat péntekig a tatai edzőtáborban marad, a hét végét pedig regenerálódásképpen otthoni, családi környezetben tölthetik. Eredeti tervek szerint a küldöttség hétfőn indulna repülővel Veronába, ahonnan busszal érkeznének meg a meránói főhadiszállásra, ahol este fél 7-kor Mocsai Lajos szövetségi kapitány már edzést vezényelne.

Információink szerint azonban lehet, hogy veszélybe kerül az eredeti terv, ugyanis az olasz légiforgalmi dolgozók "szokásos" sztrájkjukra készülnek a hétfői napon, így lehet, az egész utazást át kell szervezni.

Pincési László

Korábban: