Vágólapra másolva!
Évadzáró bulit rendezett a Vasas Sport Club és a Vasas Kézilabda Kft., amelyen az angyalföldi női együttes új szponzori szerződést kötött. Emellett kiderült, hogy az egykori világhírű csapat nyártól ismét régi fényében szeretne tündökölni, ennek érdekében komoly erősítéseket tervez.

A Lonford Irish Pub hangulatos pincehelysége adott otthont a Vasas Kézilabda Kft. évadzáró eseményének, amelyre a teljes női csapaton, a szakvezetésen, valamint a szponzorokon kívül néhány újságíró is bebocsátást nyert.

A klub vezetőségét Pellek Zoltán ügyvezető elnökhelyettes és Gáspár Sándor szakosztályvezető képviselte, tiszteletét tette Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára. Természetesen megjelent a csapat vezetőedzője, Köstner Vilmos is.

A vacsorával egybekötött eseményen a Vasas nőikézilabda-szakosztálya 10-20 millió forint közötti együttműködést kötött a HanCo menedzserirodával - ennek tudatában nem véletlenül jegyezte meg Mátay Balázs ügyvezető igazgató: "Reméljük, csapatunk egyre jobban combosodik majd, és jövőre ismét a régi fényében tündököl."

Szó, ami szó a jelenlegi együttesre rá is férne a javulás. A 15-szörös magyar bajnok, 11-szeres Magyar Kupa-győztes klub jelenleg a bajnokság középmezőnyében van, ám információnk szerint jövőre jóval erősebb lesz az együttes. Egy jugoszláv válogatott játékos már edzett a Fáy utcában, ám nem nyerte el Köstner Vilmos bizalmát. Ami azonban már biztosnak tűnik: négy új játékos érkezik a nyáron Angyalföldre (azért nem előbb, mert mindegyiknek élő szerződése van). Egyikőjük jelenleg is tagja a világbajnokságra készülő női válogatottnak, másikuk egy éve szerepelt utoljára a legjobbak között.

Pincési László