Vágólapra másolva!
Szuper Levente, a jelenlegi legjobb magyar jégkorongozó után több, az észak-amerikai profi ligában (NHL) szereplő klub érdeklődik. Szuper szerint leginkább a Calgary Flames érdeklődik iránta.

Az Ontario állami bajnokságban szereplő Ottawa 67's 20 éves kapusa, akinek licencét a június 24-25-i Calgaryban sorra kerülő amatőr játékosbörzén (draft) lefoglalhatják, Torontóból tért haza, ahol egy előzetes pszichikai és fizikai felmérőn esett át.

- Valamennyi NHL-együttes képviselője jelen volt a tréningen. Közel hatvan fiatal kapott meghívót, és nagy megtiszteltetés, hogy én is közöttük lehettem - nyilatkozott Szuper. - Iszonyú nehéz felmérő volt, az utolsó teszten például az "agónia állapotáig" kellett kerékpároznunk.

A nagyreményű válogatott korongos a Stanley Kupa címvédő, idén is döntős Dallas Stars, valamint a Chicago Blackhawks, a St. Louis Blues, a patinás múltú Toronto Maple Leafs, az újonc Columbus Blue Jackets és a Calgary Flames képviselőivel beszélt. Szuper úgy érzi, hogy az 1989-es bajnok - a börzének otthont adó - Calgary érdeklődik iránta a legnagyobb mértékben.

(MTI)

Ajánló: