Vágólapra másolva!

A GYSEV eltanácsolta Bérest<br/>

A GYSEV-Ringa nőikosárlabda-csapatának vezetősége kedd délután bejelentette: a továbbiakban nem tart igényt a válogatott center, Béres Tímea játékára.

Az esettel kapcsolatban Berényi János, a GYSEV Rt. elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy az elmúlt hetek gyenge eredményei rossz fényt vetettek az általa vezetett, minden szempontból sikeres cégre, és ezt nem hagyhatta reagálás nélkül.

Berényi hozzátette: a vasárnapi, FTC elleni bajnoki találkozón elszenvedett 17 pontos vereséget követően Saeed Armaghani vezetőedző és Török Zoltán szakosztályvezető bejelentette lemondását, de ő azt nem fogadta el. Megvizsgálva a kialakult helyzetet, megállapította: néhányan a csapaton belül nincsenek tisztában szerepükkel. A többiek közül is kirívó módon Béres Tímea, a korábbi csapatkapitány, aki viselkedésével megosztotta az együttest, vélt vagy valós sérelmeinek olyan módon adott hangot, ami elfogadhatatlan.

A klub álláspontja szerint a 23 éves kosaras szabadon eldöntheti: kívánja-e látogatni a jövőben a csapat edzéseit, de játékára a GYSEV-Ringa többé nem számít.