Vágólapra másolva!

Elvesztette veretlenségét a Ferencváros<br/>

Már nem százszázalékos a Herz-FTC nőikézilabda-csapata az NB I-ben. A fővárosi együttes szerdán a Cornexi-Alcoától kapott ki Székesfehérváron. A találkozón súlyos térdsérülést szenvedett Lőwy Dóra, a fővárosi együttes válogatott balszélsője.

Cornexi-Alcoa - Herz-FTC 23-22 (10-12)
legjobb dobók: Mátyás 8, Németh 6, illetve Brigovácz 9

Az első félidőben súlyos térdsérülést szenvedett Lőwy Dóra, a fővárosi csapat játékosa. - Csak az éjszaka derül ki, hogy Lőwynek pontosan milyen súlyos a sérülése. Még mágneses rezonancia-vizsgálatnak kell alávetni a kézilabdázót - nyilatkozott szerda este dr. Knoll Zsolt, a Szent János Kórház ortopéd traumatológusa, sebész. Az orvos elmondta, hogy a Herz-FTC szélsője térd keresztszalag-sérülést szenvedett. A legrosszabb esetben, ha szakadás van, akkor Lőwy hat hónapig lesz harcképtelen.

Lőwy tagja volt a norvég-dán közös rendezésű tavalyi világbajnokságon szereplő magyar válogatottnak, és beválasztották a vb All-Star csapatába is. Mocsai Lajos szövetségi kapitány elmondta, nagyon bízik a nemzeti együttesben alapembernek számító Lőwy mielőbbi felépülésében.

(MTI)