Vágólapra másolva!

Dunaferr: újabb három év támogatás<br/>

Három évre szóló, 33 millió forintos szerződést kötött csütörtökön a Magyar Kézilabda Szövetség és a Dunaferr Dunai Vasmű Rt.

A megállapodást Benedek András, az MKSZ elnöke és Horváth István, az acélipari vállalatcsoport elnök-vezérigazgatója írta alá Dunaújvárosban. A kontraktus részletesen szabályozza, milyen eseményeken és milyen formában kell a női és férfi, felnőtt és utánpótlás-válogatottaknak viselniük a Dunaferr emblémáját. Az egyezség értelmében a cég 2000-ben 10 millió forint támogatást biztosít, és jogosulttá válik a "Magyar Kézilabda Szövetség kiemelt támogatója" cím viselésére. Amennyiben a női válogatott dobogón végez a sydneyi olimpián, akkor a csapat tagjai külön jutalomban részesülnek.

Benedek András hangsúlyozta, egyértelműen a bizalom jeleként értékeli, hogy a cég a korábbi két és fél éves szerződés után most három évre írt alá. - Az MKSZ az összes korosztályos csapatát szerepeltetni tudja a nemzetközi színtéren. Ez stabil hátországot jelent, amely szponzorok nélkül egyszerűen nem létezne. Úgy gondoljuk, a magyar kézilabda az eredményei révén az elmúlt időszakban megfelelően képviselte támogatóit, köztük a Dunaferrt - mondta Benedek András.

(MTI)

Ajánló:

A vállalatcsoport hivatalos honlapja