Vágólapra másolva!

A Vasas ikszelt a KEK-negyeddöntőben



A Kupagyőztesek Európa Kupájának első negyeddöntő mérkőzésén nem tudott hazai pályán előnyt szerezni a Vasas-Plaket, miután a Komjádi uszodában döntetlent játszott a görög Olympiakosz Pireusz csapatával.

Görög góllal kezdődött a mindent eldöntő utolsó hét perc, mivel Hatzitheodoru emberelőnyből volt eredményes. Ezután a mérkőzés során először vezetést szerzett az Olympiakosz, amikor Vlontakisz átemelte a labdát Kökény Balázs felett. Az ellentámadásból hiába egyenlített Tóth László, Vlontakisz ismét átemelt a piros-kékek kapusán, így a görög kupagyőztes 7-6-ra vezetett. Két perccel a mérkőzés vége előtt Martinovics György négyméteresből egyenlített, és az eredmény a lefújásig már nem változott, tehát a Vasas nem tudott előnyt szerezni a pireuszi visszavágó előtt.

Az Olympiakosz Pireusz fegyelmezett, szoros védekezésének köszönheti, hogy döntetlent tudott elérni a magyar kupagyőztes ellen.

Dr. Faragó Tamás vezetőedző: "Nem voltam megelégedve a játékvezetőkkel. Érthetetlen, hogy hazai pályán tízszer vették el tőlünk a labdát minden ok nélkül."

MTI