Egyiptom-rali: negyedik helyen a Szalay, Laklóth duó

Vágólapra másolva!
Jól szerepeltek a magyarok az Egyiptom-rali második szakaszán. A Szalay Balázs, Laklóth Aladár (Chevrolet) kettős a harmadik helyen zárta a napot, és ezzel összetettben a nyolcadikról feljött a negyedik helyre közvetlenül a két pozíciót javító Kis Sándor, Czeglédi Péter (Nissan) duó mögé.
Vágólapra másolva!

A sivatagi homokdűnék között egy kicsit eltévedt, s az "útkereséssel" tizenöt percet veszített, mégis harmadikként ért célba az Egyiptom-rali sivatagi autóverseny második napján a Szalay Balázs, Laklóth Aladár kettős. A Chevrolettel induló duó a két nap utáni összesítésben a negyedik poziciót foglalja el. "A vezetőfülkében legalább hatvan fok volt, a borzasztó meleg nagyon kimerített mindkettőnket, egyébként nagyon jól vettük az akadályokat" - kommentálta a helytállást Szalay Balázs.

Palik Lászlónak és Darazsi Gábornak (Toyota) nem sikerült jól a nap: a tizedikről visszacsúsztak a tizenhatodik helyre. Az eddig élen autózó német Andrea Mayer, Alexander Schulz Mitsubishije felborult, s a javítás olyan sokáig tartott, hogy a páros tizennyolc órás büntetést kapott.

A motorosoknál a kétszeres Dakar-győztes Fabrizio Meoni nyerte az etapot, de továbbra is Richard Sainct vezet.