Lesérült a ketrecben a meccs előtt, mégsem volt hajlandó kikapni volt barátnője előtt a bunyós - videó

Vágólapra másolva!
Hétvégén két remek MMA gálát is láthattunk, az egyik ráadásul igazi ínyencség volt, ugyanis két külön szervezet, a Bellator és a PFL bajnokai csaptak össze egymással.

A történelmi találkozót meggyőzően, 5 : 1 arányban nyerte a Bellator. Az egyik legjobban várt meccs a két egykori UFC harcos, Yoel Romero és Thiago Santos között zajlott félnehézsúlyban, amelyet végül a kubai Romero nyert pontozással. Elképesztő teljesítmény, főleg ha belegondolunk, az "Isten katonája" becenévre hallgató izomkolosszus áprilisban lesz 47 éves!

Az PFL egyetlen győztes meccse nehézsúlyban jött, ahol Renan Ferreira az első menet 21. másodpercében kiütötte Ryan Badert. A méretbeli különbség hatalmas volt a két bunyós között - a brazil az amerikai fölé tornyosult - és Ferreira győzelme megakadályozta, hogy a Bellator bajnokai sima hat-nullás vereséget mérjenek a PFL-re.

A közönség soraiban olyan legendák foglaltak helyet, mint Mike Tyson, Francis Ngannou és Jon Jones. Utóbbi kijelentette, hogy simán legyőzné Ngannou-t, mire a kameruni csak annyit válaszolt: "Álmodban. Baromi kövér vagy!"

A UFC mexikói gálája pár órával később kezdődött és rögtön csalódással indult, ugyanis az egyik hazai bunyós, Raul Rosas Jr. percekkel meccskezdés előtt lépett vissza betegségre hivatkozva. 

Az elő-főmeccset az egykori pehelysúlyú köztes bajnok, Yair Rodriguez és Brian Ortega vívta, utóbbinak pont akkor fordult ki a bokája, amikor a ringmester felkonferálta, ilyet sem gyakran látunk.

Az első menetben ellenfele péppé verte a fejét, de végül a harmadikban egy fojtással Ortega kerekedett felül. Sokak szerint azért, mert volt menyasszonya - a szintén bunyós és szépséges Tracy Cortez - a közönség soraiban ült és nem engedhette meg magának, hogy a csúnya szakítás után exe előtt kikapjon. 

A gála légsúlyú főmeccsén egy elképesztő ötmenetes háborúban végül - sokak felháborodására - Brandon Royvalt hozték ki győztesnek Brandon Moreno ellen, a fiúk tényleg mindent beleadtak és az utolsó gongszóig csépelték egymást.