Új hőse lett az atlétikának, betegségéről beszélt a válogatott sportoló, nem akartak verekedni a ketrecharcosok

EQUIPE PLOEG ATLETIEK ATHLETISME POLEN POLOGNE PLOEGEN Horizontal TEAM
Belgian Jolien Boumkwo pictured in action during the European Athletics Team Championships, in Chorchow, Silesia, Poland, Saturday 24 June 2023. Team Belgium is competing in the first division from 23 to 25 June. BELGA PHOTO THOMAS WINDESTAM (Photo by THOMAS WINDESTAM / BELGA MAG / Belga via AFP)
Vágólapra másolva!
Ha lemaradt volna, mutatjuk a legfontosabb vasárnapi híreket egy helyen.

Új hős született, atlétikában, ugyanis a súlylökő Jolien Boumkwo a megsérült csapattársai helyett ugrott be, és futott a 100 méteres gátfutásban. A nem mindennapi esetről készült videót itt mutatjuk.

A korábbi háromszoros magyar válogatott kézilabdázónál, Tilinger Tamaránál a játékospályafutása végeztével, tavaly márciusban diagnosztizáltak mellrákot. A Székesfehérváron, Dunaújvárosban és Mosonmagyaróváron is megfordult játékos beszélt az állapotáról.

A PFL (Professional Fighters League) felfüggesztett két harcost, Natan Schulte-t és Raush Manfiót, akik olyannyira jó barátok, hogy nem voltak hajlandóak rendesen bunyózni egymással az Atlantában megrendezett PFL6 összecsapáson.

Török sajtóértesülések szerint a tavalyi bajnok Trabzonspor ajánlatot tett a magyar bajnok Ferencváros két focistájáért, Samy és Ryan Mmaee-ért is, és a marokkói testvérpárt egy üzlet alatt vinné el a török labdarúgóklub.