Vágólapra másolva!
A szerdai nap is eseménydús volt a sport világában, így nem maradtunk ezúttal sem érdekes hírek nélkül. Mutatjuk a legfontosabbakat ezek közül!

Roman Kosztomarovról egyre rosszabb hírek érkeznek. Az orosz jégtáncost január 9-én szállították súlyos tüdőgyulladással kórházba, ahol – ismeretlen okból – valami durva fertőzést szedett össze. Miután a fertőzés miatt az egyik lábát levágták, a másik lábfejéről a sarkát és az ujjait kellett amputálni, az orvosok optimisták voltak, úgy véltél, hogy most már túl van a nehezén. Tévedtek... A szerencsétlen kétgyermekes apának a lábai megcsonkítása után ugyanis kedden mindkét kézfejét is amputálni kellett.

Roman Kosztomarov egyre rosszabb állapotban van Forrás: AFP/Yuri Kadobnov

Egészen elképesztő az a botrány, ami a magyar férfi kosárlabda-válogatott egyik kulcsjátékosa, Vojvoda Dávid körül történik. A FIBA, vagyis a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség már eltiltotta Vojvodát valamennyi nemzetközi mérkőzésen való játéktól, így a kosárlabdázó nem lphet pályára a február 23-i Litvánia és a február 26-i Bosznia-Hercegovina elleni vb-selejtezőn. Sőt, amint azt Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének főtitkára a Sportrádóban elmondta: Vojvoda most már Magyarországon is eltiltás alatt áll, ami azt jelenti, hogyha nem fizet, a következő szezonban az NB I-ben sem léphet pályára.

A kolumbiai sztárénekesnő, Shakira Valentin-napja nem éppen a legjobban telt, ennek "hangot" is adott. Azzal sokkolta a rajongóit, hogy egy slágert énekelve fenyegette meg a korábbi párját, Gerard Piquét és annak új barátnőjét, Clara Chía Martít.

Piqué és Shakira között tovább tart a háború Forrás: AFP/Bryan R. Smith

Bayern München elleni vereség után a Paris Saint-Germain spanyol védője, Sergio Ramos dühében ellökött egy munkáját végző fotóst.

A szuperszexi magyar teniszezőnő, Stollár Fanny ismét meglepte a rajongóit a közösségi oldalán. A gyönyörű sportolónő ugyanis szerelmes, ezt pedig egy szexi fotóval tudatta a követőivel.

Szerelmes a szuperszexi Stollár Fanny Fotó: Polyák Attila - Origo