Vágólapra másolva!
Még mindig minden Cristiano Ronaldóról szól, aki Szaúd-Arábiába igazolt, illetve nagy port kavart Michael Schumacher portréja is. Hétfőn több legenda is visszavonult és kidrült, kik lettek az Év sportolói.

Cristiano Ronaldo még pályára sem lépett az új csapatában, miután csillagászati pénzért aláírt a szaúdi al-Nasszr együtteséhez, a portugál sztárfocista modell barátnője, Georgina Rodriguez máris csillogó ékeszereivel hergelte a rajongókat.

Nagy port kavart egy Instagram-influenszer, aki ha már nem lehet friss fotókat látni a nemrégiben 54. életévét betöltő, a Forma-1 hétszeres világbajnokáról, Michael Schumacherről, akkor ő elképzelte, hogy nézhet ma ki a legenda.

A norvég síugró, Halvor Egner Granerud egy elveszített fogadást követően pucéran ugrott a sáncról.

Több legenda is bejelentette visszavonulását hétfőn. Előbb a francia világbajnok csapatkapitány, Hugo Lloris döntött úgy, hogy nem lép pályára többet a válogatottban, majd a mindössze 33 éves Gareth Bale jelentett be, hogy végleg visszavonul a labdarúgástól.

Az Operaházban hirdették ki hétfőn az Év sportolóinak névsorát, miközben, miközben gyászol a magyar futball, ugyanis elhunyt Mészáros Ferenc.