A reptérről zavarták el a karantént elhagyó Juventus-focistát

Bajnokok Ligája, csoportkör, 6. forduló, szerda
Juventus' Argentinian forward Gonzalo Higuain celebrates scoring the second goal for Juventus past Leverkusen's Finnish goalkeeper Lukas Hradecky during the UEFA Champions League Group D football match between Bayer Leverkusen and Juventus on December 11, 2019 in Leverkusen, western Germany. (Photo by Rolf Vennenbernd / dpa / AFP) / Germany OUT
Vágólapra másolva!
A Football Italia közölte a La Repubblicára hivatkozva, hogy a Juventus csatára, Gonzalo Higuaín megpróbálta elhagyni a várost. 

Az argentin focistának két koronavírusos csapattársa is van, Daniele Rugani és Blaise Matuidi személyében, ennek ellenére a csatár útnak indult, a családjával együtt.

Gonzalo Higuaín Argentína felé vette az irányt Forrás: AFP/Rolf Vennenbernd

A hírek szerint a reptéren tartóztatták fel a focistát, aki egy magángéppel utazott volna Dél-Amerikába. Higuaínt annak ellenére nem engedték felszállni, hogy negatív tesztjét is magával vitte. A csatárt arra utasították, hogy még minimum egy hétig maradjon házi karanténban, ugyanis a vírusnak hosszú lappangási ideje is lehet.

Meg nem erősített hírek szerint a Higuaín család a hazatérés helyett inkább elindult Franciaországon keresztül Spanyolországba, hogy onnan repüljön Argentínába.