Az asszony megfenyegette a világbajnok bokszolót, nem mer visszatérni

Box Horizontal BUST PRESS CONFERENCE HEADSHOT BOXING
A brit Tony Bellew nem fog visszatérni a ringbe
Vágólapra másolva!
Tartotta magát korábbi ígéretéhez a brit Tony Bellew, aki azt állította, hogy az Oleksandr Usyk elleni összecsapása után biztosan visszavonul, eredménytől függetlenül.

Mint ismert, az eredmény számára kedvezőtlen lett, hiszen az ukrán klasszis kiütötte, a korábbi cirkálósúlyú bajnok pedig úgy döntött, nem akar több mérkőzést és egy esetleges szebb búcsút.

Hogy egy nagyobb összegért visszatérne-e a ringbe a pályafutása során félnehézsúlyt, cirkálósúlyt és nehézsúlyt is megjáró, David Haye-t kétszer is legyőző öklöző? Erre stílusos választ adott.

A brit Tony Bellew nem fog visszatérni a ringbe Forrás: AFP/Tolga Akmen

„Hát, ez úgy nézne ki, hogy Eddie Hearn felhívna, és azt mondaná: Hé, Öreg, itt van még egy nagy mérkőzés, 100 milliót összehozok neked rá! Én meg: Húúú, b..., 100 millió... Örülnék magamnak, mint majom a farkának, aztaaaa, mennyi pénz...

– mondta a brit Tony Bellew, aki Sylvester Stallone és Michael B. Jordan oldalán 2015-ben szerepet vállalt a Creed: Apollo fia című filmben is, így könnyen megtörténhet, hogy visszavonulása után a színészi pályát választja.