Nikolics: Akár két-három góllal többet is szerezhettünk volna

Marko Nikolics, PAOK, MOL Vidi
Marko Nikolics, a MOL Vidi edzője két hete tökéletes taktikát dolgozott ki a PAOK elleni El-meccsre
Vágólapra másolva!
A magyar bajnok MOL Vidi FC Huszti Szabolcs és Stopira góljaival 2-0-s bravúrgyőzelmet aratott Szalonikiben a görög PAOK ellen az Európa-liga L csoportjának 3. fordulójában. Kovácsik Ádám, a székesfehérvári csapat kapusa a mérkőzés előtt azt gondolta, jobban megdolgoztatják majd a görög támadók, míg Marko Nikolics igazi munkamániásként már a Kisvárda elleni NB I-es bajnokit is szóba hozta. 

„Az első félidőben csak az utolsó percben volt dolgom. Nagyon jól lezártuk a területeket, megszenvedett velünk a PAOK – mondta a mérkőzés után a MOL Vidi kapusa, Kovácsik Ádám, aki a találkozó előtt úgy kalkulált, hogy sokkal többet kell majd védenie Szalonikiben. -

– tette hozzá a magyar válogatott kapus, aki a szeptember agyrázkódása után hétvégén tért vissza a székesfehérvári csapat kapujába.

Marko Nikolics, a MOL Vidi edzője tökéletes taktikát dolgozott ki a PAOK elleni El-meccsre Forrás: MTI/Kovács Tamás

Marko Nikolics, a MOL Vidi edzője büszkén nyilatkozott a lefújás után, de csapata továbbjutási esélyeibe egyelőre nem akart belemenni.

Megérdemeltük a győzelmet, akár két-három góllal többet is szerezhettünk volna. Minden tiszteletem a játékosoké, mert egy ilyen nagy csapatot, mint a PAOK megakadályoztunk abban, hogy helyzetek alakítson ki. Veszélyesek voltak a játékosaim, komoly színvonalon játszottunk. Büszke vagyok a játékosaimra" – mondta Marko Nikolics, aki tisztában van vele, hogy három hárompontos csapat van a csoportban, de most egyelőre csak a hétvégi Kisvárda elleni mérkőzésre koncentrál.