Vágólapra másolva!
Mint ahogy az Origo is beszámolt róla, sztársportolókat, köztük olimpiai bajnok vízilabdázót gyanúsítanak azzal, hogy szexuális kapcsolatuk volt egy 11 éves kislánnyal. A Blikknek a kislány ügyvédje azt mondta, régóta praktizál, de ilyen durva ügye még nem volt.

Mint ismert, a gyanú szerint két ismert sportoló hónapokon keresztül folytatott szexuális kapcsolatot egy 11 éves kislánnyal, akinek a szülei feljelentést tettek, és a rendőrség nyomozást indított az ügyben. Az Origo megtudta, hogy az egyik olyan vízilabdázóról van szó, aki sokszor szerepelt a médiában, a szurkolók között is a legnépszerűbbek közé tartozott.

A feljelentésben az szerepel, hogy a sportolók hónapokon keresztül szexeltek a lánnyal, aki akkor még csak 11 éves volt.

A Blikknek a kislányt védő ügyvéd azt nyilatkozta, régóta dolgozik a jogi pályán, de ennyire durva üggyel még sohasem találkozott. " Általában a másik oldal keres meg, és nem a sértettet szoktam képviselni. Kettős motivációm volt, hogy mégis elvállaljam ezt az ügyet.

Egyrészt magánemberként felháborít a történet. Én is apa vagyok, borzasztóan érzékenyen érint, ha gyerekekkel csinálnak valamit

- mondta dr. Gerencsér András ügyvéd a lapnak. Hozzátette: a kislány neki részletesen elmondta, mit tettek vele a zaklatók.

- mondta az ügyvéd.