Kiütéses sikere után már elődöntős a kupában a Bayern

Horizontal bayern
Bayern's Arjen Robben (C) is congratulated by his teammates after scoring a goal during the German football Cup DFB Pokal quarter-final match SC Paderborn versus Bayern Munich on February 6, 2018 in Paderborn. / AFP PHOTO / Patrik STOLLARZ / RESTRICTIONS: ACCORDING TO DFB RULES IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED DURING MATCH TIME. MOBILE (MMS) USE IS NOT ALLOWED DURING AND FOR FURTHER TWO HOURS AFTER THE MATCH. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR MORE INFORMATION CONTACT DFB DIRECTLY AT +49 69 67880 /
Vágólapra másolva!
A bajnoki listavezető Bayern München kiütéses, 6-0-s győzelmet aratott a harmadosztályú Paderborn vendégeként a labdarúgó Német Kupa negyeddöntőjében, így a legjobb négy közé jutott. A nap másik mérkőzésén a Bayer Leverkusen kétgólos hátrányból tudott fordítani.

A 20. perc ig bírta a kiscsapat, ekkor Kingsley Coman szerezte meg a vezetést, majd Robert Lewandowski és Joshua Kimmich is gólt lőtt az első félidőben.

Arjen Robben duplázott, hatot lőtt a Bayern Forrás: AFP/Patrik Stollarz

A második játékrészre is jutott három gól, Corentin Tolisso fejelt egyet, majd a hajrában Arjen Robben tudott duplázni.

Paderborn (III. osztályú)-Bayern München 0-6 (0-3)

A nap másik mérkőzésén a két csapat eddig mind a hat kupa párharcát megnyerő Werder Bremen hét perc elteltével ezúttal is már 2-0-ra vezetett a Bayer Leverkusen ellen, ráadásul idegenben. A Bayer azonban nem adta föl, és még a szünet előtt szépíteni tudott Julian Brandt révén, majd ugyanő az 55. percben ki is egyenlített. A rendes játékidőben már nem esett több gól, a hosszabbítás második 15 percében viszont a hazaiak kétszer is betaláltak, és megtörtve a Werder-átkot, bejutottak az elődöntőbe.

Bayer Leverkusen-Werder Bremen 4-2 (1-2, 2-2, hosszabbítás után)

szerdán játsszák:
Eintracht Frankfurt-FSV Mainz 05 18.30
Schalke 04-VfL Wolfsburg 20.45