Szélesi Zoltán újabb rutinos játékost kényetlen nélkülözni

Magyar válogatott EB Edzés Lovrencsics Gergő Elek Ákos, UEFA Euro 2016, labdarúgás, Európa-bajnokság,
Elek Ákos (balra) kihagyja a magyar válogatott soron következő két mérkőzését
Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban jeleztük, Szélesi Zoltán, a magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya sérülés miatt kénytelen nélkülözni Fiola Attilát és Guzmics Richárdot a Luxemburg elleni idegenbeli és a Costa Rica elleni hazai barátságos mérkőzésen. A Magyar Labdarúgó Szövetség arról tájékoztatott, hogy két nappal a mérkőzés előtt kidőlt a kazah Kajrat Almati középpályása, Elek Ákos is.

Elek még a kazah bajnokság utolsó, múlt hétvégén játszott fordulójában egy rossz mozdulat következtében combsérülést szenvedett. Ennek ellenére csatlakozott a válogatott keretéhez, ahol az egészségügyi stáb pontos diagnózist állított fel a sérülésről, amely megmutatta, hogy

Elek nem játékra kész, így a középpályás elhagyta az edzőtábort.

Elek Ákos (balra) kihagyja a magyar válogatott soron következő két mérkőzését Fotó: Polyák Attila - Origo

A többi kerettag a mai napon taktikai megbeszélésen vett részt, illetve egy esti edzéssel készült a csütörtöki mérkőzésre, melynek helyszínére holnap utazik el a csapat. A szokásoknak megfelelően este már a mérkőzés helyszínén vezényel majd edzést a szakmai stáb, illetve két játékos és a megbízott szövetségi kapitány részvételével tartják meg a hivatalos sajtótájékoztatót.