Vágólapra másolva!
Kiosztották az NFL legjobb játékosainak járó díjakat, és a Hírességek Csarnoka is újabb tagokkal bővült.

A Sport1 élőben közvetíti az 51. Super Bowlt, felvezetésképpen egy Trash Talk Extra jelentkezik 22 órától. Éjféltől a helyszíné a szó, Houstonból Faragó Richard és a magyar amerikaifutball-válogatott irányítója, Bencsics Márk kommentál.

Visítottunk, mint a kismalac: az ESPN felfedezte az NFL magyar pátriárkáját

Amerikai idő szerint szombat este osztották ki az NFL legjobb játékosainak járó díjakat. Ahogy azt várni lehetett, az MVP (Most Valuable Player, vagyis a legértékesebb játékos) Matt Ryan, az Atlanta Falcons irányítója lett. Ryan - aki vasárnap este döntőt játszik a New England Patriots ellen -

az év támadójátékosa díjat is megkapta.

Matt Ryan lett a legértékesebb játékos és az év támadójátékosa is

Igencsak szoros volt a verseny az év védője díjért, hiszen az Oakland Raiders linebackere,

Khalil Mack egyetlenegy szavazattal győzte le a tavalyi Super Bowl legértékesebb játékosát, Von Millert.

Miller, aki 17 szavazatot kapott, ebben az évben 13,5 sacket hozott össze, és három kierőszakolt fumble-ja és ugyanennyi elütött passza is volt, és annak ellenére is meghatározó játékosa volt a Denver Broncosnak, hogy a csapata a tavalyi bajnoki cím után idén a rájátszásba sem jutott.

Kurt Warner volt az utolsó, aki az MVP-cím mellé Super Bowl-győzelmet is szerzett

A 18 szavazattal az első helyen végző Mack 11 sacket szerzett idén, egy interceptionja is volt, amiből ráadásul touchdownra is visszavitt, valamint öt kierőszakolt és három megszerzett fumble fűződik a nevéhez.