Bedrogozta és megerőszakolta a nőket a Super Bowl-győztes

US-CRIME-TRIAL-NFL-SHARPER Horizontal
Former NFL player Darren Sharper sits in a Los Angeles courtroom on March 24, 2014, during bail hearing. Sharper is awaiting trial in Los Angeles after pleading not guilty to charges that he raped and drugged two women last year. He was previously released on $1 million bail before being charged in Arizona with similar counts. AFP PHOTO / POOL / Wally SKALIJ / AFP PHOTO / POOL / Wally SKALIJ
Vágólapra másolva!
Több nő megerőszakolásáért húsz év börtönre ítélték Darren Sharpert, aki 2010-ben Super Bowlt nyert a New Orleans Saints csapatával.

A már visszavonult, 41 éves egykori amerikaifocista négy államban erőszakolt meg nőket. Többen is arról vallottak, hogy bulizni kezdtek Sharperrel és barátaival, de rémálom lett a partiból. A vád szerint - amely be is bizonyosodott - a sportoló kábítószert csempészett a nők italába, amitől ők kidőltek, Sharper pedig a barátaival közösült velük.

Darren Sharper az egyik tárgyalásán Forrás: AFP/Wally Skalij

"Arra ébredtem, hogy hányok, lüktet a fejem és nem látok tisztán.

- mondta az egyik áldozat, akit 2014 januárjában kábítószerezett be és erőszakolt meg az egykori NFL-sztár egy szállodai szobában.

Sharper 2011-ben hagyta abba profi pályafutását, 14 évig játszott a Green Bay, a Minnesota és a New Orleans színeiben.

Amellett, hogy a Saints-cel Super Bowlt nyert, ötször választották be a Pro Bowlba, 2000-ben és 2009-ben pedig ő szerezte a legtöbb labdát (interception) az NFL-szezonban.