Az újságírók kétszázezer forintot fociztak össze a bohócdokiknak

Smid Beáta, az UniCredit Bank kommunikációs igazgatója és Borsi László az újságíró válogatott vezetője átadja az adományt szimbolizáló csekket a bohócdokiknak, Dr. Jázminnak és Dr. Lalának
Vágólapra másolva!
A Magyar Újságíró Labdarúgó-válogatottól Borsi László csapatvezető, míg az UniCredit Banktól Smid Beáta kommunikációs igazgató átadták az újságírócsapat adományát a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítványnak. A pénzintézet jóvoltából összesen négy gyermekegészségügyi célokért dolgozó alapítvány kapott támogatást.

Október végén az UniCredit Bank szervezésében rendeztek jótékonysági labdarúgó-tornát abból az apropóból, hogy Magyarországon járt az eredeti Bajnokok Ligája-serleg. A tornán az újságírók mellett zenészek és művészek, sportolók, illetve a bank csapata vett részt.

A tornát végül az UniCredit csapata nyerte, amely a Mosoly Alapítványt támogatta 400 ezer forinttal. A zenészeket és színészeket felvonultató Magyar Művészválogatott az Őrzők Alapítványt, míg az olimpiai bajnokokkal felálló Sportimádó Sportolók csapat a Csodalámpa Alapítványt támogatták 200-200 ezer forinttal. Az újságírók a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítványt támogatták.

A szervezők a kispályás tornával a rendszeres testmozgás fontosságára kívánták felhívni a figyelmet.

Smid Beáta, az UniCredit Bank kommunikációs igazgatója és Borsi László az újságíró válogatott vezetője átadja az adományt szimbolizáló csekket a bohócdokiknak, Dr. Jázminnak és Dr. Lalának Forrás: Origo