Kezdésnek összeomlott az ESPN fantasyjátéka

Indianapolis Colts v Atlanta Falcons GettyImageRank2 Tablet SPORT HORIZONTAL American Football - Sport Looking USA Sports Team Georgia - US State Atlanta POLITICS Photography Georgia Dome Atlanta Falcons Indianapolis Colts NFL 2015 Politics and Government
ATLANTA, GA - NOVEMBER 22: Andrew Luck #12 of the Indianapolis Colts looks at a tablet with his teammates on the sidelines during the second half against the Atlanta Falcons at the Georgia Dome on November 22, 2015 in Atlanta, Georgia. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi maerikaifutball-liga vasárnapi játéknapjára időzítve üzemlete be az ESPN a saját fantasyjátékának frissítéseit. Még egy kicsit érlelhették volna.

Vasárnap tizenhárom mérkőzéssel beindult a nagyüzem az NFL-ben, azaz nem véletlen, hogy az egyik legnagyobb amerikai sportmédium, az ESPN is ezt a napot választotta, hogy bedobja a fantasyjáték legújabb frissítéseit, melyekkel "még könnyebb lesz" résztvenni az össznépi mókában..

Aaron Rodgers sem tudott bejelentkezni:

A nagy terv azonban nagy kudarccal végződött, a szolgáltatás ugyanis percekkel az indulást követően összeomlott, "maga alá temetve" a felajzott játékosokat. A dolog súlyát mutatja, hogy még a nagy politika szintjét is elérték a hullámai: Claire McCaskill, Missouri állam egyik szenátor a Twitteren kürtölte világgá - jogos - felháborodását: "Most komolyan, ESPN Fantasy, ez agy nem jó. Nyitó nap? Valóban? Égés."

Hamvába holt kísérlet: