Vágólapra másolva!
Összeházasodott Gyenesei Leila és Feke Pál, a szertartás után egy egri pincészetben rokonok, barátok, színészek és sportolók ünnepelték az ifjú párt.

A színész Feke Pál tavaly májusban jegyezte el a két évvel ezelőtt megismert Gyenesei Leilát, akit a hagyományokhoz híven édesapja, dr. Gyenesei István egykori parlamenti képviselő, korábbi önkormányzati miniszter kísért az oltárhoz.

„Van egy kedves családi hagyományunk, a kelengye- vagy katonaláda – kezdte Gyenesei István a Blikknek. – Amikor valamelyik unokám 4-5 éves lesz, akkor elkészítjük a ládáját, amibe a szalma közé 20 üveg bort és egy üveg pálinkát helyezünk abból az évjáratból, amikor megszületett. Fotók készülnek, én írok egy levelet, és ezeket közösen beletesszük, lezárjuk, és csak akkor nyitjuk ki, amikor 18 éves lesz a csemete.”

A 2008-ban csapatban világbajnoki címet nyert sportolónőt 2008 és 2012 között négyszer választották meg az év öttusázójának, 2014 decemberében jelentette be, hogy sérülései miatt befejezi a pályafutását.

Felvette férje nevét, mostantól Feke-Gyenesei Leilának hívják.