Éjjel, zenére futhat Budapesten

A pálya teljes hosszában elzárt a gépjárműforgalomtól. budapest night run
A pálya teljes hosszában elzárt a gépjárműforgalomtól
Vágólapra másolva!
A Night Run Budapest 2016 a szervezők szerint a főváros egyik legizgalmasabb futóeseménye, amelyre július 23-án, szombaton kerül sor. A kivilágított főváros díszletei közt zajló verseny a rajtot követően a Budavári Sikló mellett vezet fel a Budai Várba, majd a hegy másik oldalán tér vissza a rakpartra, összesen négy távon. Idén rekord nevezői létszámra, 3500 főre számítanak a szervezők, de még lehet nevezni.

Az eseményen a futással még csak ismerkedők és a profi maratonisták is megtalálják számításukat, mivel az idei évben a már szokásosnak mondható 7 km, 12 km és félmaraton (21,1 km) mellett – idén először Európában – éjszakai maratont (42,2 km) is teljesíthetnek a versenyzők.

Szintidő nincs, frissítés van

A rajt és egyben a célterület idén is a Várkert Bazárban kerül kialakításra, az esemény előtt sportszakmai expóval is várják a futás iránt érdeklődőket. A kivilágított város mellett a jó hangulatról DJ-k és egyedi fény installációk gondoskodnak.

A pálya teljes hosszában elzárt a gépjárműforgalomtól Forrás: futas.maratonman.hu


A futók egyedi befutóérmet kapnak

A versenyen teljes frissítést kapnak a futók, akik ajándékokat, az esemény hivatalos technikai pólóját, a teljesítést követően pedig az egyedi befutóérmet is hazavihetik a befutó után.

A Night Run Budapesten nincs szintidő, csupán egyetlen időpont köti a futókat: a versenyközpont és a célterület hajnali 3 órakor zár.

Időpont: 2016. július 23., szombat

Rajtok:
21:45 – maraton
21:50 – 7 km
21:55 – 12 km
22:00 – 21 km

További információk és nevezés a szervezők oldalán.