NFL: hullottak a játékosok csütörtök este

SEATTLE, WA - DECEMBER 15: Defensive end Frank Clark #55 of the Seattle Seahawks brings down quarterback Jared Goff #16 of the Los Angeles Rams at CenturyLink Field on December 15, 2016 in Seattle, Washington.   Otto Greule Jr/Getty Images/AFP
SEATTLE, WA - DECEMBER 15: Defensive end Frank Clark #55 of the Seattle Seahawks brings down quarterback Jared Goff #16 of the Los Angeles Rams at CenturyLink Field on December 15, 2016 in Seattle, Washington. Otto Greule Jr/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Seattle Seahawks puntere percekig mozdulatlanul feküdt a pályán egy teljesen értelmetlen trükkjáték után, és a Los Angeles Rams újonc irányítójával is keményen elbántak. A Ramsen az új edző sem segített: a Seahawks ezzel a győzelemmel már biztosan a rájátszásban van.

Majdnem nagyon rossz vége lett a csütörtöki Seattle Seahawks-Los Angeles Rams-meccsnek Jon Ryan, a Seahawks puntere számára. A negyedik negyedben ugyanis a seattle-ieknek puntolniuk kellett volna, ám Pete Carroll Seattle-edző egy szokatlan megoldással jött elő: punt helyett Ryannek futnia kellett.

A játékos ki is lőtt, de egy irányváltásnál kicsúszott a kezéből a labda, és ekkor már a nyakán voltak a Los Angeles Rams védői.

Ryan akkora ütést kapott a Rams defensive endjétől, Troy Hilltől, hogy hosszú percekig feküdt mozdulatlanul a pályán.

Ebben a playben ütötték ki a Seahawks-puntert

A seattle-ieknek végül meglett a first down, így folytathatták a támadást, Ryan viszont agyrázkódással a kórházban kötött ki. A trükkös játékhívásnak ráadásul semmi befolyása nem volt a végeredményre, hiszen Pete Carroll öt és fél perccel a negyedik negyed vége előtt, egy úgyszólván megnyert meccs utolsó perceiben döntött a szokatlan megoldás mellett.

Ekkor a Seattle már 24-3-ra vezetett, ez is maradt a vége. A seattle-i csapat irányítója, Russell Wilson korábban három touchdownt is passzolt, míg a Ramsnek egyetlen árva mezőnygólra futotta az este.

Frank Clark sackeli Jared Goffot Forrás: AFP/2016 Getty Images/Otto Greule Jr

A Los Angeles-i csapat újonc irányítójának, a szezon elején csak a cserepadot melegítő Jared Goffnak sem volt könnyű estéje. Őt a Seattle cornere, Richard Sherman ütötte ki a úgy egy futási kísérleténél, hogy utána már nem tudott visszatérni a pályára.

Goff óriásit kapott

Az ütközés egy másik szögből

A Rams a negyedik negyedet így Case Keenum csereirányítóval volt kénytelen befejezni, aki mindössze egy négyyardos passzt tudott összehozni, míg Goff statisztikái sem voltak túl fényesek. Az ő 25 passzkísérletéből 13 volt sikeres, és ez 135 yardra volt elég, míg a Seattle-irányító Russell Wilson 26-szor passzolt, 19-szer sikeresen, és ez 229 yardot és három touchdownt ér.

Ezzel a győzelemmel a Seattle Seahawks már biztosan megnyerte az NFC Westet,

így bérelt helye van a rájátszásban, míg a Los Angeles Rams mélyrepülését a Jeff Fisher helyett kinevezett John Fassel edző sem tudta megállítani.

Eredmény: Seattle Seahawks-Los Angeles Rams 24-3