Vágólapra másolva!
A fitt édesanyáknak is teret adnak a jövő hétvégi, Hegyvidéki Fitparádén. Bárki nevezhet, akinek legalább egy gyereke van, és eddig semmilyen fitneszversenyen nem végzett az első ötben.

Ahhoz már hozzászoktunk, hogy a magyar nők a világon a legszebbek, és ahhoz is, hogy a magyar fitneszszépségek tarolnak a világban, és amerre csak járnak, fényes érmekkel van kikövezve az útjuk. Legyinthetnénk, hogy a fiataloknak könnyű, de amikor ránézünk az 55 éves Koltai Gabriellára, érdemes végiggondolni, hogy három felnőtt lánya közül az egyiknek már két gyermeke is van.

Nagy Bettinaként ismert lánya pedig három világbajnoki aranyával motiválta édesanyját,

a "fittnagyit" erre a sportra.

Nagy Bettina, Koltai Gabriella Forrás: WBPF

Gabriellánál nem csak kósza hóbort volt a tavaszi WBPF Európa-bajnokságon a versenyzés, hiszen most, az őszi szezonban a Fitparádén is indul, ahol több hasonló korú kihívója is akadhat.

Tiszteletre méltó trend, hogy az anyukák egy vagy több gyerek mellett is mindent megtesznek azért, hogy fittek legyenek. Izgalmasnak ígérkezik az október 15-16-i Fitparádé, ahol a nívós fitmodel- és testépítő-versenyek mellett a fitt anyukáknak is teret biztosítanak a szervezők.

Forrás: Koltai Gabriella

A FitMoM, vagyis Fitt Anyuka kategória ugyanis csak azoknak kínál versenyzési lehetőséget, akiknek legalább egy gyermekük van, és eddig semmilyen fitneszes szakágban nem végeztek az első ötben.

A Fitparádén életre hívott verseny számára Tímea Majorova adta az inspirációt, aki

óriási pocakkal is képes ragyogni a bikiniben.

A fitneszsport szexbombájának is nevezett Majorova idén azért nem vesz részt ezen az eseményen, mert éppen ezekben a napokban fog megszületni a második gyermeke.

Tímea Majorova Fotó: Bill Dobbins

A szervezők mottója, hogy aki egészségtudatos életet él, az a hétköznapokban is odafigyel arra, hogy mit fogyaszt, és a használati eszközeit is a sportoláshoz választja, jobban figyel önmagára és a családjára is. Szerintük ez már középtávon is radikálisan megváltoztathatja a fogyasztói szokásokat, és ez a tudatosság lehet a kulcsa a jövő egészségesebb, fittebb generációjának.

Tímea Majorova Fotó: Bill Dobbins

A Fitparádén a család többi tagjára is gondoltak, mert a számos kipróbálható sportág és az expo mellett a gyerekek számára is lesznek színes programok. Arcfestés, lufihajtogatás, kézműves programok, játékvár és gyerekkuckó várja a kicsiket vasárnap. Rubint Réka és Hidvégi Andrea segítségével többfajta tornát is kipróbálhatnak azok, akik nemcsak nézelődni, hanem mozogni is vágynak.