Vágólapra másolva!
Olimpiai bajnok tornászunk éppen emelt szintű érettségi gyakorlatát végezte, amikor a korlátról leugorva rosszul fogott talajt, Mivel nem tudott ráállni a lábára, azonnal mentőt hívtak neki. 

A londoni olimpiai bajnok a Testnevelési Egyetemen mutatta be éppen emelt szintű érettségi gyakorlatát, amikor - saját beszámolója szerint - nem volt elég körültekintő a szőnyegek beállításánál, és a saslengés utáni talajra érkezéskor kifordult a bokája.

Mivel Berki nem tudott lábra állni, azonnal mentőt hívtak neki.

UPDATE: Tarpai Zoltán menedzsertől megtudtuk, hogy bár valóban hívtak mentőt, gyorsan le is mondták, mert a TF ügyeletese és a kihívott ambulancia a helyszínen ellátta Berki sérülését. "Visszatették a bokát, fásli, sín stb... Mivel a Sportkórház onnan 200 méterre van, az egyik tanár kocsijával és bicegéses sétával átmentünk."

Tarpai hozzátette, az olimpiai bajnok orvosa odaszólt a kórházba, és már várták őket, amikor megérkeztek. Facebook-oldalán Berki később kiposztolt néhány képet (elég csúnyán fest a bokája), de mindenkit megnyugtatott, hogy nincs komoly baja.

Berki Krisztián Facebookra posztolta a képet Forrás: Berki Krisztián/Facebook

"Túl vagyok a vizsgálatokon, és már a kezeléseket is elkezdtem! Nincs semmi komoly a duzzanaton és a minimális fájdalmon kívül!" - írja a klasszis tornász Fb-on.