Végignézheti belülről Szalayék óriási bukását

Szalay Balázs opel mokka
Budapest, 2016. május 1. Szalay Balázs, az Opel Dakar Team Opel Mokka autójával halad az Erzsébet híd pesti hídfőjénél a Nagy Futam IV. elnevezésű légi- és autós parádén, Budapesten 2016. május 1-jén. MTI Fotó: Marjai János
Vágólapra másolva!
Élete legnagyobb bukását szenvedte el Szalay Balázs tereprali-ob bábolnai futamán. Az autó pörgését külső és belső kamerák is megörökítették.

Több kamera is rögzítette a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős hatalmas bukását az országos tereprali-bajnokság idei második, Bábolna mellett rendezett futamán.

Az Opel Mokka hatot-hetet pördült a levegőben, mielőtt megállt:

A csapat honlapján, a Dakar.hu-n azt írták, Szalayt és Bunkoczit is kórházba szállították, ahol megállapították, hogy előbbinek kificamodott a válla, és kisebb agyrázkódást szenvedett. Bunkoczi megúszta zúzódásokkal. Az autónak szinte nem maradt ép eleme.

Ez az az Opel Mokka, de most nem pont így néz ki Forrás: MTI/Marjai János


"Kétszer kicsit túlcsúsztunk, de alapjában véve nagyon jól éreztük magunkat. A cél után húsz méterrel azonban volt egy árok, amibe körülbelül 160 km/órás sebességgel érkeztünk meg. Megdobta a kocsi hátulját, és onnantól kezdve csak pörögtünk.

de miután az ajtó az első szaltónál leszakadt, a másodiknál sajnos kiért a könyököm és kiugrott a vállam. De szerencsére nincs ennél komolyabb baj, az orvosok szerint három hét múlva már ez is rendben lesz" – idézték a honlapon Szalayt.