Vágólapra másolva!
Újra színpadra lép a korábbi fitmodell-világbajnok Regős Lili, aki Indiában versenyzett utoljára 2014-ben. A helyszín Las Vegasban a Mr. Olympia egykori híres helyszíne, a Mandalay Bay lesz.

A Tropic Beauty világdöntőjében korábban Zimány Lindának már sikerült nyernie. A kérdés Regős Lili esetében, hogy a sportosan fitt alakja mennyire lesz izmos ebben a mezőnyben.

"Egész évben formában vagyok, edzem és diétásan étkezem. Nekem ez a normális, megszokott életem" - nyilatkozta az Origónak Regős Lili, aki nagy címgyűjtő. Többszörös magyar bajnok a WBPF nevű szervezetnél, de Grand Prix és világbajnoki győzelmet is elért. A Fitparádé-győztes, Arnold-ezüstérmes Regős Lilit a Miss Fitness America Bikini-győzelme után

egyszerűen csak a világ legjobb testű nőjének nevezték,

korábban erről is elmondta a véleményét az Origónak adott interjújában.

"Személyi edzőként kizárólag hölgy vendégeket fogadok. Visszatérő kérdés volt, hogy mégis, mikor indulok újra egy rangos versenyen. Nem zártam le magamban a versenyzést én sem,

De olyan versenyeket szeretnék kipróbálni, amelyeken még nem indultam, de esélyem van begyűjteni egy jó helyezést, egy rangos trófeát. Mivel több nyelven beszélek, nyelvi korlátok sem akadályoznak. Ha ez a verseny a terveim szerint alakul, akkor ebben az évben még egy meglepetéssel rukkolok elő" - mondta a terveiről Regős Lili.