Vágólapra másolva!
Ugyan egy figyelmetlen pályamunkással ütközött, végül nem esett baja Baji Balázsnak a lódzi nemzetközi atlétikai versenyen, ahol a 60 méteres gátfutásban a negyedik helyen ért célba.

Egy jó verseny reményében utazott Lódz városába Baji Balázs, a Békéscsabai Atlétikai Klub atlétája, azonban rosszul is végződhetett volna számára a lengyelországi kiruccanás.

A Beol.hu beszámolója szerint a 60 méteres gátfutás próbarajtja során egy eléje lépő pályamunkással összeütközött, szerencsére nem esett baja és folytatni tudta a versenyt.

Baji Balázs Forrás: AFP

Az előfutamban 7.72 másodpercet ért el, és bejutott a döntőbe, ahol 7,70-el a negyedik helyen ért célba. A versenyt a spanyol Orlando Ortega nyerte (7.52 mp) a barbadosi Greggmar Swift (7.58) és a szintén spanyol Yidiel Contreras (7.64) előtt.

„Ismertem a pályát, nagyon gyors, lehet faragni az időkön. Összességében elégedett vagyok a mögöttem hagyott három versennyel, Budapesten és Düsseldorfban is nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttem” – nyilatkozta a 110 gáton olimpiai szintidővel rendelkező atléta.