Vágólapra másolva!
A Peyton Manning vezette Denver Broncos elveszítette a veretlenségét vasárnap az NFL-ben, s éppen a kiváló irányító volt csapata, az Indianapolis Colts ellen.

A fordulatos mérkőzésen a Colts kezdett jobban, ám hiába vezetett már 17-0-ra is, a harmadik negyed végére döntetlen volt az állás. A záró 15 percben aztán egy-egy touchdown után Adam Vinatieri három pontot érő mezőnygólja döntötte el a találkozót.

Manning - aki a Colts mezőnygólja után azonnal eladta a labdát - 281 passzolt yarddal fejezte be a mérkőzést, így két yarddal továbbra is elmarad a ligarekordot tartó Brett Favre-tól, aki karrierjét 71 838 yarddal zárta. A nyert alapszakaszmeccsek számában Manningnek egyelőre szintén nem sikerült lehagynia Favre-t: a vonatkozó rekordot 186-tal tartják közösen.

Manningnek szomorú vasárnapja volt Forrás: AFP

A Denver vereségével három csapat maradt százszázalékos: a csütörtökön győztes Cincinnati Bengals mellett a címvédő New England Patriots, illetve a Carolina Panthers veretlen. A Patriots a Washington Redskinst győzte le könnyedén, míg a Carolina a Green Bay Packers ellen nyert a játéknap rangadóján. Az egyébként NFL-rekordnak számít, hogy 8 játékhét után még három csapat is veretlen.

eredmények:
Carolina Panthers - Green Bay Packers 37-29
New England Patriots - Washington Redskins 27-10
New Orleans Saints - Tennessee Titans 28-34 - hosszabbítás után
Buffalo Bils - Miami Dolphins 33-17
Minnesota Vikings - St. Louis Rams 21-18 - hosszabbítás után
New York Jets - Jacksonville Jaguars 28-23
Pittsburgh Steelers - Oakland Raiders 38-35
Tampa Bay Buccaneers - New York Giants 18-32
San Francisco 49ers - Atlanta Hawks 17-16
Indianapolis Colts - Denver Broncos 27-24
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles 33-27 - hosszabbítás után