Vágólapra másolva!
A lengyel bajnoki bronzérmes MKS Muszynianka Muszyna röplabdacsapatában folytatja pályafutását Milovits Júlia, a Crvena zvezda feladója.

A 25 éves röplabdázó 2012-ben a Vasastól igazolt a belgrádi klubhoz, ahol az elmúlt három szezonban nagyon jól érezte magát. Az első évben bajnok, tavaly ezüst-, idén pedig bronzérmes lett, ráadásul tavaly csapatkapitánynak választották.

"Nagyra értékelik az elmúlt szezonokban végzett teljesítményemet, a hozzáállásomat, a játékkedvemet. Minden nap dolgoztam és dolgozom. Általában élvezetet, örömet találok abban, amit csinálok, szeretem a mindennapi apró kihívásokat, izgalmakat" - nyilatkozta 2014-ben az Origónak.

Milovits Júlia Lengyelországban folytatja Forrás: Instagram/Milovits Júlia

Három év után váltott, és elfogadta a lengyel bajnoki bronzérmes MKS Muszynianka Muszyna ajánlatát, a klub hivatalos honlapján már szerepel is a neve a 2015-16-os keretben.

"A lengyel Super Liga az egyik legnívósabb és legkiegyensúlyozottabb bajnokság egész Európában. A legjobb játékosok társaságában fejlődhetek, tanulhatok tőlük és velük versenyzem. Ráadásul a lengyel ligán kívül európai kupában is indulunk. A csapat a harmadik helyen végzett ebben a szezonban, energiával telve és tettre készen várom az új kihívásokat, lehetőségeket" - nyilatkozta az Origónak. Hozzátette, egyelőre két szezonra szerződött új csapatához.