Vágólapra másolva!
Arnold Schwarzenegger Magyarországon járt, és a Siker-nap című egésznapos rendezvény csúcspontjaként előadást tartott a Papp László Budapest Sportarénában.

Napközben olyan sikeres emberek tartottak előadást a sport világából, mint Kemény Dénes, Kiss Gergely, Storcz Botond, Kozmann György, Növényi Norbert, Borkai Zsolt, Talmácsi Gábor vagy Szalay Balázs, de több, az élet más területén sikeres üzletember, üzletasszony is megosztotta sikerének titkát.

Mindenki Schwarzeneggerre volt kíváncsi

Ezekre az előadásokra viszonylag kevesen voltak kíváncsiak, foghíjasak volt az aréna lelátói, ám Arnold Schwarzenegger előadására több ezren gyűltek össze. A testépítőként, színészként és politikusként is sikeres legenda elmondta az élet hat szabályát, amit már évek óta mindig hirdet: bízz magadban, szegd meg a szabályokat, ne félj a bukástól, soha ne hallgass a rosszakarókra, dolgozd ki a beled és valamit mindig adj vissza!

Nem rohant sehová, közel egy órán keresztül beszélt a színpadon Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A 67 évesen is még mindig rendkívül fitt és közvetlen Schwarzenegger pontosan érkezett, és az eredetileg félórásra hirdetett előadása után is még maradt a színpadon, és hosszan válaszolt a feltett kérdésekre.

Magyar menekülteknek osztott ételt

Az osztrák származású egykori kaliforniai kormányzó nem először járt Magyarországon, elmondta, hogy nagyon szereti Budapestet és a magyar embereket, viccesen megjegyezte: sajnálja, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia már nem létezik, szerinte ismét egyesíteni kellene a két országot.

Elmesélte azt is, hogy az 1950-es években, amikor az oroszok megszállták hazánkat, még tíz éves sem volt, de édesapjával együtt vitt ételt a kantinba az Ausztriába menekült magyaroknak.

A siker hat titka: