Érdemes korán kelni és sokat dolgozni

Miklós Edit Beaver Creek, 2015. február 9. 
Miklós Edit az alpesi síelők világbajnokságának noi kombinált versenyében a Colorado állambeli Beaver Creekben 2015. február 9-én. (MTI/AP/Marco Trovati)
Beaver Creek, 2015. február 9. Miklós Edit az alpesi síelők világbajnokságának noi kombinált versenyében a Colorado állambeli Beaver Creekben 2015. február 9-én. (MTI/AP/Marco Trovati)
Vágólapra másolva!
Hosszúnak, nehéznek és fárasztónak nevezte az egyesült államokbeli Vailben és Beaver Creekben zajló alpesisí-világbajnokságot Miklós Edit, aki számára a csütörtöki óriásműlesiklással véget ért a verseny.

Ezzel együtt úgy fogalmazott: pozitív élményekkel gazdagodott.

"A célkitűzéseimet nem sikerült teljes mértékben teljesítenem, de a lesiklásban elért 13. helyezés az eddigi legjobb eredményem vb-n" - írta pénteken Facebook-oldalán a magyar versenyző.

"Rengeteg új dolgot tapasztaltam, és pozitív élményekkel gazdagodtam. Ezekért a szép emlékekért érdemes korán kelni és sokat dolgozni" - tette még hozzá.

Miklós Edit a kombinált versenyben Forrás: MTI/AP/Marco Trovati

A lesiklásban olimpiai hetedik Miklós Edit szuper-óriásműlesiklásban kiesett, majd a lesiklás 13. helye után a szuperkombinációt a lesiklást követően feladta, végül óriásműlesiklásban 40. lett.

Ahogy bejegyzésében fogalmazott: még nincs vége a szezonnak, most egy kis pihenő következik, majd február végén folytatódik a világkupa-sorozat.