Kipakolt a pilóta: Bérgyilkos a volt barátnőm

Coca-Cola 600 - Qualifying GettyImageRank3 SPORT HORIZONTAL Motorized Sport DRIVER STANDING USA Grid North Carolina Charlotte - North Carolina Motor Racing Track Stock Car Racing Kurt Busch Qualification Round Girlfriend Patricia Driscoll Sprint Cup Serie
CHARLOTTE, NC - MAY 22: Kurt Busch, driver of the #41 Haas Automation Made in America Chevrolet, stands on the grid with his girlfriend, Patricia Driscoll, during qualifying for the NASCAR Sprint Cup Series Coca-Cola 600 at Charlotte Motor Speedway on May 22, 2014 in Charlotte, North Carolina. Will Schneekloth/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő sztorival állt elő Kurt Busch, a NASCAR-pilóta azt állítja, hogy volt barátnője, Patricia Driscoll egy bérgyilkos.
Kurt Busch és Patricia Driscoll egy tavaly szeptemberi eseményen Forrás: AFP/Jerry Markland

A történet onnan indult, hogy a barátnő szerint az autóversenyző az egyik verseny után a motorhome-ban megfogta a nyakát, majd a fejét háromszor a falba verte, ezért távoltartási végzés van Busch ellen. A pilóta ezt követően állt elő azzal a sztorival, hogy a nő egy bérgyilkos, aki azért lépett be az életébe, hogy tönkretegye őt.

Véres estélyi ruha a kabát alatt

Busch szerint Patricia Driscollnak főleg Afrikában, valamint Közép- és Dél-Amerikában voltak küldetései. Egyszer El Pasóba utaztak, a nő egy terepszínű katonai ruhában elhagyta a szállodát, majd amikor visszatért, akkor egy hosszú kabát volt rajta, alatta pedig egy véres estélyi ruha – állítja a pilóta.

Amikor még nagy volt a boldogság Forrás: AFP/Will Schneekloth

Zsoldos volt, embereket ölt, veszélyes

"Akkor elmondta, hogy a megélhetésért kezdett el embereket ölni, zsoldos volt. Mutatott fényképeket is az áldozatairól, a testükön lőtt sebek voltak. Őrültnek fognak tartani, de én ismerem őt közelről. Veszélyes ember, akinek egész Washington a kezében van” – fogalmazott az autóversenyző. Busch szerint a nő azt is mondta neki, hogy a Bin Laden hajsza című amerikai film egyik főszereplőjét mintha róla mintázták volna.

A "gyilkos" tekintet Forrás: AFP/Christian Petersen

Az írással (is) foglalkozó Patricia Driscoll teljesen értetlenül áll a nyilatkozat előtt. „Ez kísértetiesen hasonlít arra a forgatókönyvre, amin már nyolc éve dolgozok” – mondta a bérgyilkos barátnő.