Vágólapra másolva!
Brye Anne Russillo ketrecharcosnak hatalmas mellei miatt gondot okoz a fogyasztás, a csinos bunyós nem tud a 68 kg-os súlycsoport alá menni.

A 29 éves MMA-bunyós tehetségét egy kickbox kardióedzés közben szúrták ki, a részmunkaidőben cukrászként dolgozó hölgy már két meccsen túl van, de a következő összecsapásával gondok akadtak. A Paige Lian ellen lekötött meccsen ellenfele a 66 kg-osok között indulna, de Rusillo képtelen ennyit fogyasztani, mert a mellei több mint öt kilót nyomnak.

"Nem vágathatom le, és rakhatom csak úgy félre a bunyóra a 12 fontot nyomó melleimet" – mondta Brye Anne Russillo, aki végül abban állapodott meg ellenfelével, hogy 68 kg-ra fogyasztja magát.

Brye Anne Russillo Forrás: Metro.co.uk

Russillo egy gyermek anyja, a cukrászkodás mellett egy éjszaki bárban is dolgozik. Főnökei figyelmeztették is, hogy ha monoklival megy be dolgozni, kirúgják, de a csinos ketrecharcost nem érdekli a fenyegetés. "Teljesen mindegy, hány évesen talál rá az ember a hobbijára. Ha örömöt talál benne, csinálni kell!" – magyarázta Russillo.