Hogy hibázhat ekkorát a világ egyik legjobb sprintere?

Veronica Campbell-Brown, atlétika
CHINA, BEIJING : Jamaica's Veronica Campbell-Brown (R) crosses the finish-line after running in the same lane as Britain's Margaret Adeoye (L) next to Trinidad and Tobago's Semoy Hackett during the women's 200 metres athletics event at the 2015 IAAF World Championships at the "Bird's Nest" National Stadium in Beijing on August 26, 2015. AFP PHOTO / ANTONIN THUILLIER
Vágólapra másolva!
200 méteres síkfutásban ritkán látható bakit követett el Veronica Campbell-Brown, a jamaicaiak háromszoros olimpiai és kétszeres világbajnoka ugyanis pályát tévesztett, szerencséjére azonban nem zárták ki.

Athén és Peking 200-as olimpiai bajnoka négy éve a táv világbajnoki aranyát is begyűjtötte, de talán ő maga sem tudná a választ arra, miért tévesztette el pályáját a pekingi vb előfutamai során.

Campbell-Brown az ötös pályán rajtolt, de a kanyart annyira gyorsan vette be (vagy inkább annyira figyelmetlen volt), hogy mire a célegyenesbe fordult, már a hatoson száguldott.

Ritka felvétel sprinttávon: a hatos pályán ketten értek célba Forrás: AFP/Antonin Thuillier

Szerencséjére nem levágta a kanyart, hanem kicsit többet futott, ráadásul nem akadályozta a brit Margaret Adeoye versenyét sem, így végül a bírók megkegyelmeztek neki.