Vágólapra másolva!
Tímea Majorova három évvel a kislánya születése után, 40 évesen is bombaformában van - legalábbis ez látható azokon a képeken, amelyeket a minap megmutatott a rajongóinak. A magyar apa és szlovák anya egykori fitneszvilágbajnok gyereke nem ritkán hároméves kislányával a kezében edz.

Az Origónak tavaly májusban arról mesélt, hogy mindig is nagyon aktív volt, és a mai napig az életét jelenti a testmozgás.

Tímea Majorova Fotó: George Kontaxis

"Amikor nincs időm, akkor előfordul, hogy este tíz után edzem. De számomra csak úgy teljes a nap, és csak úgy érzem jól magam, ha a napba belefért az edzés is. Egész évben formában vagyok, így egyetlen meghívás sem ér váratlanul. A fotósok pedig pontosan tudják, hogy az év 365 napján fotózható vagyok."

Fotó: George Kontaxis

Szerinte ez nem minden fitneszbajnokkal van így, a családalapítás után sokan abbahagyják a tréninget, és fotózásokra sem járnak már. "De engem továbbra is a fitnesz motivál, az életemben továbbra is minden erről szól" - nyilatkozta a négy nyelven beszélő Tímea.

Forrás: George Kontaxis

A Kaliforniában élő fitneszbajnoknő a Life.hu-nak tavaly októberben arról is mesélt, hogy a saját edzőtermében olyan hírességek is megfordulnak, mint Ben Afleck vagy Jennifer Lopez. Elmondta, hogy nyomon követi a hazai magyar tehetségeket. "Nagyon jó látni, hogy olyan fitneszmodellek, mint Toldi Zsuzsi, Oláh Noémi vagy Nagy Bettina is nálunk kezdték a Fitparádén, most pedig világsztárok lettek."

Forrás: Eric Freimanis