Vágólapra másolva!
A WBPF kétszeres fitneszvilágbajnoka, Németh Dorottya elárulta, hogyan adott le 30 kilót, és a változásról fotókkal számolt be.

"Lehet kifogásokat keresni, de elárulom, hogy az okokat az 'ez még belefér'-ekben kell keresni. Nem fér bele, és igenis az egy falat is számít" – kezdte a sportolónő a 30 ezer követővel rendelkező Facebook-oldalán.

Előtte, utána Forrás: Németh Dorottya / Facebook

Dóri szerint sokan úgy gondolják, hogy pár hét diéta elég lehet a sikerhez, pedig ez kevés. "Ha azt gondolod, hogy ha pár hétre növénnyé változol, és fotoszintetizálsz napi egy-két étkezéssel, nulla szénhidráttal, na, majd akkor eléred a célod, ki kell ábrándítsalak, nem fogod. Sőt, mi több, csak többet ártasz."

"Sportolj és egyél tisztán, sokszor és változatosan. Finomakat. Ne zsigereld ki a szervezeted, mert ha kiéhezteted, olyat is el fog raktározni, amit normál helyzetben nem tenne. Igyál sokat, egyél rostokat, aerobozz, és igyál jó sok vizet. És a legfontosabb: ha arra hagytál időt, hogy lerakódjon az a fránya zsír, arra is szánj időt, hogy lemenjen."

A fitneszvilágbajnokkal készített korábbi interjúnkat itt olvashatja, a Facebook-oldalához itt csatlakozhat.