A Szörnyeteg először beszélt a Super Bowlról

Super Bowl XLIX - New England Patriots v Seattle Seahawks GettyImageRank2 AMERICAN FOOTBALL NFL Super Bowl XLIX Seattle Seahawks New England Patriots 2015
GLENDALE, AZ - FEBRUARY 01: Marshawn Lynch #24 of the Seattle Seahawks runs with the ball in the first quarter against the New England Patriots during Super Bowl XLIX at University of Phoenix Stadium on February 1, 2015 in Glendale, Arizona. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Először adott interjút a hatalmas port kavart végjátékban elveszített Super Bowlt követően Marshawn Lynch, a Seattle Seahawks futójátékosa.

Az NFL döntőjében a New England Patriots elleni összecsapáson 26 másodperccel a találkozó vége előtt a Seattle-nek egyetlen yardot kellett volna megtennie ahhoz, hogy touchdownt érjen el, és azzal megfordítsa az állást. Ekkor szinte mindenki azt hitte, hogy a fantasztikus fizikumú Lynch kezébe adják majd a labdát, azonban Pete Carroll, a címvédő Seahawks vezetőedzője a szurkolók és a szakírók általános megrökönyödésére passzjátékot választott, az irányító Russell Wilson átadását pedig az ellenfél egyik védője, Malcolm Butler elkapta, eldöntve ezzel a találkozót.

A 28 éves futó kapcsolata az amerikai sajtóval korántsem felhőtlen, így a Super Bowl után is csak egy rövid nyilatkozatot adott a helyszínen, azóta pedig most először szólalt meg, mindezt egy török sportcsatornának tette meg.

Marshawn Lynch az NFL egyik legjobb futójátékosa, nem véletlenül Szörnyeteg a beceneve Forrás: AFP/Kevin C. Cox


"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vártam a labdát. Igen, számítottam rá, de az életben történnek ilyen dolgok, ez a csapatsport" - idézte az NFL honlapja Lynchet, aki jelenleg több NFL-játékossal együtt a sportágat népszerűsíti Törökországban.

Lynch hozzátette, nem hibáztatja edzőjét, ugyanis hasonló szituációkban oldott már meg ilyen és ehhez hasonló helyzeteket is a támadóalakulat, ugyanakkor "szerette volna megkapni a labdát".