Vágólapra másolva!
Lengyel Vivien tavaly decemberben több esélyest is legyőzve aranyérmes lett a WBPF fitnesz- és testépítő világbajnokságán, és most elárulta, hogy melyik az a fotó, amelyik a legjobban tetszett neki az indiai viadalról.

"Ezen a képen látom a legnagyobb változást az előző versenyekhez képest, és nagyon szépen kihangsúlyozza a hátam és a fenekemet. Sportos, fitt, és a páromnak is nagyon tetszik!"

A sportolónő kedvenc képet itt is megnézheti.

A 20 éves sportolónő párja a jelenlegi legjobb amatőr testépítő, Molnár Péter, aki szintén versenyzett a vb-n, és két aranyérmet is begyűjtött, hiszen a kategóriáját megnyerte, és ő lett az abszolút győztes is.

Lengyel Vivien nagyon vékony volt, amikor elkezdett edzeni, még egy évig junior korban van, de már felnőtt világbajnoki címet szerzett a WBPF fitmodelljei között.

Forrás: Facebook/Lengyel Vivien

"Tavasszal nem versenyzem, javítok még a hibáimon, és ősszel szeretnék Fitparadé overallt nyerni. Ez az álmom. A legrangosabb közép-európai verseny trófeáját szeretném begyűjteni, úgy, mint Toldi Zsuzsi, Oláh Noémi, Nagy Bettina, Czine Szilvia vagy Regős Lili. Plusz jó lenne duplázni a thaiföldi vb-n. A két fő cèl mindenképpen ez" - tette hozzá.