Vágólapra másolva!
Egy súlyos betegségben szenvedő hatéves gyermek gyógykezelésére ajánlotta fel a meztelen naptárból befolyt 2000 fontot a liverpooli egyetem női rögbicsapata, amely kampányt folytat azért is, hogy minél több klub alakuljon.

Kétezer fontot gyűjtött össze a liverpooli egyetem női rögbicsapata egy ízléses, félmeztelen fotókkal illusztrált naptár árusításával, az összeget egy súlyos izombetegségben, a Duchenne-féle izomdisztrófiában (DMD) szenvedő hatéves kisfiú gyógyítására ajánlották fel.

De a kampány folytatódik, a továbbiakban befolyó összeget a klub arra szeretnél felhasználni, hogy népszerűsítse a sportágat a nők között. ennek érdekében a ligával karöltve szeretne kidolgozni egy olyan iránymutatást, amely segítséget nyújthatna azoknak, akik indítani szeretnének egy csapatot.

Ki ne szeretne rögbizni ilyen társaságban? Forrás: Liverpool Echo

A pikáns, félmeztelen fotókon a liverpooli játékosok különböző helyszíneken, többek között az öltözőben és a pályán pózolnak, nem titkoltan azzal a céllal, hogy a kampány révén aminől több nőt ösztönözzenek a sportolásra.

Taktikai értekezlet Forrás: Liverpool Echo

"Egyértelmű az érdeklődés. Néhány egyetem már jelezte, hogy szívesen indítana csapatot, de annak ellenére, hogy van férficsapata, az infrastruktúra és a finanszírozás még tart ott, hogy a nőket is kiszolgálja" - nyilatkozta Emily Cross, a liverpooliak elnöke.