Michelisz a szakíróknál is lenyomta Loeb-öt

Michelisz Norbert
Michelisz a szezonzárón a dobogón
Vágólapra másolva!
Az egyik legnevesebb technikai sportokkal foglalkozó oldal, az Autosport.com szerint az idei túraautó-világbajnokság harmadik legjobb versenyzője volt Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport versenyzője, aki a múlt héten véget ért WTCC sorozat 4. helyén végzett.

A portál szakírója kiemeli, hogy szemben a sorozatot uraló Citroen-pilótákkal (és Michelisz hondás márkatársaival) a magyar versenyzőnek nem volt alkalma a gyári autókkal tesztelni a szezon előtt, így különösen szép eredmény a negyedik helye.

Az Autosport.com cikke a magyar pilóta legjobb teljesítményei között emlegeti a szlovákiai futamot, ahol először állhatott fel a dobogóra, és hozzáteszi, hogy többször is legyőzte a rali-világbajnok Sebastien Loeb-öt – akit a honlap erősorrendjében is megelőzött.

Michelisz a szezonzárón is dobogóra állhatott. Forrás: Michelisz.hu

A szakíró elismerően szól Michelisz egész éves teljesítményéről, és nem csak mint a legjobb hondás, hanem mint a legjobb nem Citroennel versenyző pilóta is lett a remekül sikerült szezon végén. A portál sorrendjében Jose Maria Lopez végzett az élen, Michelisz előtt második lett Yvan Muller.