Lépcsőn futottak a fitneszes szépségek

Mészáros Rafaella, fitnesz
Vágólapra másolva!
Fitneszes szépségek is részt vettek szombaton a János-hegyi Erzsébet Kilátónál rendezett "Fuss a csúcsra!" viadalon.

A május 23-25. közötti, koszovói fitnesz-Eb-re készülő Mészáros Rafaella egy másodperccel csúszott le a bronzéremről. Elárulta, az Eb előtti diéta nagyon sokat kivesz belőle, ezzel együtt megcélozta a dobogót a versenyen, amelyen 134 lépcsőfokon kellett felfutniuk a nevezőknek. "Szerettem volna dobogós helyen végezni, de ez volt az első lépcsőfutó versenyem. Jövőre újra nekiveselkedem, mert nagyon jó volt a hangulat, és a rossz idő dacára hihetetlen, hogy milyen sokan érdeklődtek" - mondta a 20 éves szegedi sportolónő, majd felugrott két gólyalábas közé, hogy bemutasson egy fitneszes terpeszt.

Forrás: Origo

A tavalyi, budaörsi fitnesz-vb-n aranyérmes Németh Dorottya ma már edzőként is dolgozik, és a kilátóhoz a a szintén az Eb-re készülő csapatával érkezett. A futás hivatalos kezdése előtt alig 30 másodperc alatt gyűrte le a 134 lépcsőt.

"A lányaim és én is a végét járom az Eb-diéta miatt. De muszáj volt példát mutatnom, hogy a lanyok ne lázadjanak" - nevetett a világbajnoknő. "A MyBody Babes egy összetartó csapat, de szombat reggel akadt olyan lányom, aki inkább eltévedt volna, csak hogy kihagyhassa ezt a speciális kardiogyakorlatot. A szombati, tabáni lépcsőzésünket cseréltük erre a versenyre, és mindannyian kiálltuk a próbát. Dobogós helyezésekre több esélyünk lett volna egy jó kis szénhidrát-töltéssel, de így is büszke vagyok a lányokra."