Vágólapra másolva!
Kikerült a brazíliai futballvébére utazó kommentátori csapatból Knézy Jenő, akit korábbi felesége bántalmazása miatt felfüggesztett börtönre ítéltek, írja a Blikk.

"A hír igaz, nem közvetítek Brazíliából, de ennél többet az ügyről nem mondhatok" – mondta a riporter a Blikknek. Knézyt volt felesége 2008-ban jelentette fel bántalmazás miatt, és azt mondta, a férfi eltörte az állkapcsát.

A riporter ellen súlyos testi sértés kísérlete és könnyű testi sértés miatt indult eljárás, 2011-ben pedig 10 hónap börtönbüntetést kapott, de ezt felfüggesztették, másodfokon pedig felmentették. A Bors azt írta, az orvosi jelentésből kiderült, hogy törésnek nem volt nyoma a nő állkapcsán.

A Blikk úgy tudja, az ügy visszakerült első fokra, és a bíróság megállapította Knézy bűnösségét, aki hat hónapos felfüggesztett börtönbüntetést kapott, de ez még nem jogerős, és a kommentátor fellebbezett ellene.

Az MTVA sajtóosztályán megerősítették, hogy Knézy nem utazik a vébére, de nem kívánták kommentálni az ügyet. A Blikk szerint Knézy közvetítette volna a torna utolsó meccsét, helyette a Gundel Takács Gábor, Mezei Dániel, Menczer Tamás, P. Fülöp Gábor négyesből kapja majd valaki a feladatot.