Vágólapra másolva!
Péntektől a DIGI hálózatában is elérhető a SportKlub csatorna. A SportKlub a mostani bővüléssel már a háztartások több mint 50 százalékában elérhető.

"Újabb komoly lépést tettünk a SportKlub lefedettségének bővítése érdekében, ám a munkát folytatnunk kell, hiszen a célunk az, hogy a lehető legszélesebb közönségnek szolgáltassunk műsort" - mondta Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője. "A csatorna és a tulajdonosok közösen keresik azokat a tartalmi bővítési lehetőségeket, amelyekkel még sokszínűbbé tehetik a SportKlub műsorkínálatát."

A SportKlubot február nyolcadika óta az Ayudate Holding Tanácsadó Kft. birtokolja, a tulajdonosváltással egy időben elkezdődött a csatorna hosszú távú stratégiájának kialakítása. A háztartások számának növelését célzó megállapodás ennek a folyamatos fejlesztésnek az egyik első lépés - írja a csatorna közleménye.

A SportKlub 2006 óta sugároz Magyarországon, sok saját gyártású produkcióval jelentkezik, amelyek megmutatják a sportesemények hátterét és informálják a szurkolókat. A közelmúltban a SportKlub megosztotta az olasz és a francia focibajnokság közvetítési jogait.