Vágólapra másolva!
Gombfocitorna főbírója lesz Görbicz Anita, a tornát a Vincze családban rendezik, ahol a világklasszis kézilabdázó párja, Vincze Ottó csap össze testvérével, Vincze Gáborral karácsonykor.

"A menyasszonyom várandós, ezért nem is szerepelt a kézilabda Európa-bajnokságon, de a mi tornánk főbírói tisztét azért elvállalta. Így viszont kizárt a vita a meccsek közben, elvégre egy kismamát nem szabad felidegesíteni" – árulta el a korábbi válogatott focista a Borsnak, hogy hogyan fognak karácsonyozni.

Vincze Ottó egykori klubja, a Barcelona All Star-válogatottját küldi a zöld asztalra, egyszerre szerepel a csapatban Johan Cruyff és Kubala László is. A teknősbékapáncélból készült Cruyffot még a 90-es években 800 forintért vette.

Görbicz Anita és Vincze Ottó Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A meccset Ózdon rendezik, előtte Biatorbágyon együtt ünnepli karácsony első napját a család. "Már jó előre egyeztettem édesanyámmal, aki a karácsonyi ételeket készíti, és megegyeztünk, hogy a kedvesem, az énekesnő Dér Heni is besegít majd neki" - mondta a szintén volt focista Vincze Gábor.

A süteményeket Görbicz készíti. "Azért az ünnepi asztalon a töltött káposzta lesz a fő attrakció, és hogy nem fogyózunk, azt egy kis hurkával, kolbásszal bizonyítjuk" – mondta Görbicz.