Micheliszék előveszik a szalonnázó kést

Michelisz Norbert
Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport versenyzője a túraautó-világbajnokság (WTCC) magyarországi versenye előtti tesztfutamon a mogyoródi Hungaroringen 2014. május 2-án.
Vágólapra másolva!
A szabadedzéseken mutatott teljesítményét átmentette az időmérőre is Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság, a WTCC Szlovák Nagydíján.

A magyar versenyző a hondások közül egyedüliként tudott bejutni a Q3-ba, ott pedig a negyedik időt sikerült autóznia. Csak a három Citroen, sorrendben az argentin José María López, a francia Sébastien Loeb és a szintén francias Yvan Muller tudta megelőzni. Ez azt jelenti, hogy Michelisz a vasárnapi első futamon a negyedik, a másodikon pedig a hetedik helyről rajtolhat.

A Zengő Motorsport vezetősége a csapat a honlapján így fogalmazott a várakozásokkal kapcsolatban: "Norbi kicsit még tudna gyorsulni, ahogy mondja, ez kb. egy tizedet jelent. Szuper, a maradék egy másodpercet majd egy szalonnázó késsel lefaragjuk. Próbáljuk megérezni a siker ízét, és azt kell mondanom, kezd is visszatérni a tavalyi érzés, és ez a legfontosabb. Kitalálni a műszaki erdőből. Jó úton járunk és ezt most az összesített eredmény is jól mutatja."