Hasznos depresszión van túl az NFL magyarja

Meskó Zoltán, NFL
FOXBORO, MA - SEPTEMBER 18: Zoltan Mesko #14 of the New England Patriots reacts after he is hit during a punt in the second half against the San Diego Chargers on September 18, 2011 at Gillette Stadium in Foxboro, Massachusetts. Elsa/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Meskó Zoltán az amerikaifutball-bajnokságban szereplő Cincinnati Bengals játékosa lett.

Azt hitte, az NFL-ben csak ölik egymást - Budapesten járt Meskó Zoltán

"Sokat tanultam az életről és magamról az elmúlt napokban, amikor munka nélkül és depressziósan bámultam ki az ablakon" - közölte a Facebookon az erdélyi származású focista, miután leigazolta a Cincinnati. "Nem volt könnyű, de annál hasznosabb. Az életet a keserű percekben való kitartás viszi előre, és az akkor szerzett tapasztalatok."

A 27 éves Meskó a szezont a New Englandnél kezdte, ám túl magas fizetése miatt olcsóbb játékosra cserélték. Két nap alatt szerződtette a Pittsburgh, ám onnan október végén elküldték, majd két hónapos szünet után sikerült visszakerülnie az NFL-be.

A rájátszásra készülő Cincinnatinek azért volt szüksége Meskóra, mert az elsőszámú puntere, Kevin Huber állkapcsát törte, az őt helyettesítő Shawn Powell pedig gyengén teljesített.

A temesvári születésű Meskó 2010-ben kezdte NFL-es pályafutását a New England Patriots játékosaként. 2011-ben a liga második legjobb puntere volt, 2012-ben szerepelt a New York Giants ellen elveszített Super Bowlon.