Vágólapra másolva!
Befejeződtek a megyei döntők a Telekom Labdarúgó Diákolimpián, amely az elmúlt hetekben 760 focicsapat 8500 játékosát mozgatta meg. Az országos döntőkben 140 csapat folytathatja a játékot. Hétvégén Budapesten, Kecskeméten, Siófokon, Székesfehérváron és Veszprémben fociztak a fiatalok.

A legtöbben a budapesti eseményen voltak: a Népligetben sporttelepen a 6 évesektől a 18 évesekig több mint 700 gyerek lépett pályára igen népes szurkolói tábor előtt. A szervezők igazi családi napot varázsoltak a helyszínre sok-sok játékkal, élményfotózással és dekázó bajnoksággal.

Forrás: Magyar Telekom

A meccsek szünetében Szász Kitti foci freestyle-világbajnok, "labdazsonglőr" mutatta meg, hogyan kell bánni a labdával, de ott volt a Telekom Labdarúgó Diákolimpia egyik arca, Harsányi Levente is. Természetesen a többi helyszínen is nagy érdeklődés kísérete a rangadókat: Fehérváron például a fiatalokat Juhász Roland és Torghelle Sándor, a Videoton FC labdarúgói is buzdították.

A nagy múltra visszatekintő Diákolimpián idén először rendezi meg közösen a Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Telekom.

Forrás: Magyar Telekom

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.